HAY Copenhagen

Sarah Jessica Parker – The New Yorker fashionista

De fleste tøser kender damen nedenunder på billederne. Hun er kendt for Tv serien Sex and the City. Men udover at være en fremragende skuespiller, er hun og en kvinde med smag, kan man i den grad roligt sige! Hun er kendt som ‘The New Yorker Fashionista’ Hun har en super fed stil til en dame i hendes, alder. Det tydeligt at se at så snart hun er uden for hendes hjem er der tænkt på hvad hun har på.

Kan tydeligt huske da jeg begyndte og se Sex and the City synes jeg hun var den sejeste. Hun havde det perfekte tøj, de rigtige mærker og så var hun / er hun UTROLIG smuk! det er irriterende så smuk hun er. Sarah Jessica Parker vil for mig ALTID være den stærkeste kvinde inden for mode. Hun udstråler bare så meget som også ses på billederne nedenunder , når hun står på den røde løber. Samt er intet tilfældigt sat sammen af hendes tøj! alt passer sammen også selvom hun måske bære, flere forskellige designere på en gang på den røde løber. Hvad synes i tøser?

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAY Copenhagen